fx’ten what we do in the shadows’a beşinci ve altıncı sezon için yeşil ışık

fx’ten what we do in the shadows’a beşinci ve altıncı sezon için yeşil ışık


şahane haber


Geçtiğimiz gün What We Do in the Shadows’un dördüncü sezonundan ilk fragman ile beraber sezonun yayın tarihi duyurusunu almıştık. Bugün ise daha da güzel bir haber geldi. Dizinin dördüncü sezonuna yaklaşık bir ay gibi bir süre varken beşinci ve altıncı sezonlara da yeşil ışık yandı.

Yeni Zelandalı absürt komedi üstatları Taika Waititi ile Jemaine Clement’in 2014 yapımı aynı isimli beyaz perde filminden televizyona uyarlanan What We Do in the Shadows, günümüzde yaşayan vampirlerin gündüzleri yattığı, geceleri ise ya partilediği ya da bilimum belaya bulaştığı günlük hayatlarını kendine has bir mizah ve mockumentary türü ile aktarıyor. Dizinin ilk üç sezonu boyunca Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Matt Berry ve Harvey Guillén gibi başrollere ek olarak Mark Hamill, Beanie Feldstein, Nick Kroll, Dave Bautista, Benedict Wong, Haley Joel Osment ve Aida Turturro gibi yıldızları konuk olarak izlemiştik. Yine sürpriz konukları görmeyi umduğumuz dördüncü sezon, 12 Temmuz’dan itibaren FX ekranlarında izleyicilerle buluşacak.

What We Do in the Shadows’un beşinci ve altıncı sezonları için şimdiden heyecanlandık. Dün yayınlanan yeni sezon fragmanını izlemek isterseniz aşağı alalım.