modern vampirlerimiz what we do in the shadows’un dördüncü sezonuyla geri dönüyor

modern vampirlerimiz what we do in the shadows’un dördüncü sezonuyla geri dönüyor


12 temmuz’da yayında


Yeni Zelanda’nın komedi incileri Taika Waititi ile Jemaine Clement’in 2014 yapımı aynı isimli filminden televizyona uyarlanan, yayınlandığı üç sezonuyla büyük beğeni toplayan What We Do in the Shadows, dördüncü sezonuyla FX ekranlarına geri dönmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonundan ilk fragman paylaşıldı.

Her sezonu yarımşar saatlik 10 bölüm halinde izleyicilerle buluşan mockumentary türündeki dizi, tıpkı orijinal filmde olduğu gibi günümüzde yaşayan vampirlerin gündüzleri yattığı, geceleri ise ya partilediği ya da bilimum belaya bulaştığı günlük hayatlarını kendine has bir mizah ile aktarıyor. Yaratıcılığını ve yazarlığını yine Jemaine Clement’in üstlendiği What We Do in the Shadows’un ilk üç sezonu boyunca Kayvan Novak, Natasia Demetriou, Matt Berry ve Harvey Guillén gibi başrollere ek olarak Mark Hamill, Beanie Feldstein, Nick Kroll, Dave Bautista, Benedict Wong, Haley Joel Osment ve Aida Turturro gibi yıldızları konuk olarak izlemiştik. Dizinin dördüncü sezon sürprizlerini şimdiden merak ediyoruz.

What We Do in the Shadows’un dördüncü sezonu 12 Temmuz’dan itibaren yayınlanmaya başlayacak. Sezonun Boney M’den Rasputin destekli parti dolu ilk fragmanına göz atmak isterseniz aşağı alabiliriz.