yeni the hunger games filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor

yeni the hunger games filminin kadrosu genişlemeye devam ediyor


fazla mütevazı bir kadro?


Jennifer Lawrence’ın parlak yıldızını daha da parlatan The Hunger Games serisinin yeni filmi The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’ten sıcak haber geldi. Filmin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı.

Orijinal roman serisinin yazarı Suzanne Collins, yeni The Hunger Games kitabını 2019 yılında duyurmuş ve bir sene sonra yayımlamıştı. Serinin beyaz perde haklarını elinde bulunduran Lionsgate ise yeni kitabın duyurulmasıyla beraber romanın sinema uyarlaması için Collins ile dirsek teması halinde çalışmalara başladığını açıklamıştı. Prodüksiyonunda geçen ay ivme kazanan filmin başrollerini Billy the Kid dizisinden tanıdığımız Tom Blyth ile bu sene West Side Story ile sinema dünyasına adım atan Rachel Zegler‘in paylaşacağını yakın zamanda öğrenmiştik. Bugün ise filmde yan rollerde karşımıza çıkacak isimler duyuruldu.

Serideki olayların yıllar öncesinde geçecek yeni filmde Panem ulusunun tiran başkanı Coriolanus Snow’un 18 yaşındaki halini göreceğiz. Snow’u Tom Blyth canlandıracak. Zegler ise Lucy Gray Baird rolünde karşımıza çıkacak. Bugün açıklanan isimler ise filmde çeşitli mıntıkalardan seçilen “haraç” karakterlere ve “mentor”lara hayat verecek. Bu isimler; Jerome Lance, Ashley Liao, Knox Gibson, Mackenzie Lansing ve Aamer Husain gibi genç ve kariyerine henüz yeni başlamış oyunculardan oluşuyor. Kadro şimdilik bizi pek de heyecanlandırmış değil açıkçası fakat belki de tıpkı Jennifer Lawrence’ta olduğu gibi yeni The Hunger Games filmiyle bir yıldızın daha doğuşuna tanık olabiliriz, belli mi olur?

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes’in vizyon tarihi 17 Kasım 2023.