brian cox, 007 yarışmasından teklif aldığında kendisini yeni bond kötüsü sanmış

brian cox, 007 yarışmasından teklif aldığında kendisini yeni bond kötüsü sanmış


en büyük hayaliymiş...


Succession’la iyice göz önüne gelen usta oyuncu Brian Cox, “The Tonight Show” sırasında “007: Road to a Million” adlı Prime Video yarışma dizisini Bond filmlerinin bir sonraki bölümü sandığını itiraf etti. Ah dedem… James Bond serisinde büyük kötüyü oynamaya hazırmış. 

 

“Bunun yeni James Bond filmi olduğunu sandım. Ben de dedim ki, ‘Sonunda beni bir James Bond filminde oynatıyorlar! Yıllarca James Bond’un kötü adamı olmayı çok istediğimi düşündüm. Gerçekten ilginç olurdu. ‘İşte benim anım!’ diye düşündüm. Ama öyle olmadı.”

 

Ağlayacağız.

 

Bond’dan esinlenen realite şov, her biri 1 milyon sterlin kazanma şansıyla dünyanın dört bir yanını dolaşan dokuz yarışmacıyı takip ediyor. Cox, eşleştirilen yarışmacıların belirli görevler için nereye seyahat edeceklerini seçen, mücadelelerin arkasındaki anlatıcı, “The Controller” rolünde.

 

Cox, Variety’ye “Road to a Million” ile anlaştığını çünkü “muazzam miktarda para ödediklerini ve bunun her zaman çok çekici olduğunu” söylemişti. 

 

Yapımcı Michael G. Wilson‘a göre, bir sonraki Bond filmi “zaten deneyimli” olan 30’lu yaşlarında bir casusa odaklanacak. Regé-Jean Page, Tom Hardy ve Aaron Taylor-Johnson‘ın muhtemel Bond oyuncusu olduğu söyleniyor. Keşke Brian Cox seçilse.