paul mccartney’nin ikinci çocuk kitabı “grandude’s green submarine” yayıma hazır

paul mccartney’nin ikinci çocuk kitabı “grandude’s green submarine” yayıma hazır


ilk kitabı “hey grandude” maceralarının devamı


Müzik dünyasının efsanelerinden Paul McCartney, 7’den 70’e herkesin büyük keyifle okuyacağı olağanüstü illüstrasyonlara sahip ilk “Hey Grandude” kitabında başlayan büyülü macerayı, 2 Eylül’de yayınlayacağı ikinci kitabı “Grandude’s Green Submarine” ile devam ettiriyor.

2019 yılında yayınladığı ilk çocuk kitabı “Hey Grandude”, büyükbaba Grandude ve dört torununu bir dizi büyülü macera sırasına takip ediyordu. Devam kitabı olacak “Grandude’s Green Submarine”de ise, yine dört torunumuz ve Grandude dedemiz, müziksever büyükanneleri Nandude’u bulma arayışında yaşadıkları maceraları hız kesmeden sürdürüyor. Birçok çocuk kitabındaki illüstrasyonlarıyla tanınan yetenekli sanatçı Kathryn Durst, ilkinde olduğu gibi bu kitapta da güzel renk cümbüşlerine sahip çizimleriyle kitabı daha büyülü kılıyor.

Bir açıklamasında Grandude’un kişisel bir hikaye olduğunu paylaşan McCartney, 2 Kasım’da da The Lyrics: 1956 to the Present isimli başka bir kitabını yayınlayacak. Sanatçı şu sıralar ise bir sürü ünlü isim cenneti yeni albümü III Imagined’i 16 Nisan’da bizimle buluşturmaya hazırlanıyor.